Pentru pui cu ciuperci si sos brun carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata si se spala bine.
Pentru pui cu ciuperci si sos brun carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata si se spala bine. Daca se folosesc ciuperci conserva, acestea se scurg de lichid si se trec prin jet de apa rece. Ciupercile se taie lame. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de pui se inabusa in untura sau ulei cu 50 ml apa si un sfert de cub MAGGI. Cand carnea este fiarta pe jumatate, se scoate in alt vas. in untura sau uleiul ramas se inabusa ciupercile, se adauga vin, 1 legatura de patrunjel, sare si piper. Se adauga bucatile de pui, sosul brun, rosiile si se fierb impreuna 5 minute.
Puiul cu ciuperci si sos brun se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiCa tot e vremea lor....., poate fi un pranz delicios!
Dovlecei umpluti, la cuptorIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii