Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala si se sterg pulpele. Se desprinde pielea de pe carne formandu-se un buzunar. Se rade coaja de lamaie si se stoarce zeama de la 1 1/2 lamaie.

ingrediente

   4 pulpe mari de pui
   2 lamai
   2 cepe verzi
   o legatura de patrunjel
   8 catei de usturoi
   3 linguri ulei de masline
   4 cepe rosii
   4 morcovi
   125 ml vin alb

mod de preparare

Se spala si se sterg pulpele. Se desprinde pielea de pe carne formandu-se un buzunar. Se rade coaja de lamaie si se stoarce zeama de la 1 1/2 lamaie. Se curata si se spala ceapa, patrunjelul si 4 catei de usturoi, apoi se toaca foarte marunt. Coaja de lamaie se amesteca cu o lingura de ulei, sare, piper si se introduce sub piele. Ceapa se taie in 8, usturoiul ramas se taie marunt, morcovii felii subtiri. Se aseaza impreuna cu pulpele intr-un vas termorezistent, se toarna deasupra uleiul, vinul si zeama de lamaie si se da la cuptor 45 min.
Se servesc fierbinti.
Incearca si Musaca tricolora
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie si usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite