Mancaruri cu carne

Reteta Pui cu legume si ierburi de Provence

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:20m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Puiul se taie bucati care se freaca cu sare,piper si se dau prin faina. Se prajesc in ulei. Se pun apoi intr-o forma rezistenta la cuptor si se adauga

ingrediente

   Un pui
   sare
   piper
   3 linguri faina
   100 g ceapa mica
   2 catei usturoi
   un kg ardei grasi(verde
   galben
   rosu)
   3 rosii
   un dovlecel mare
   3 linguri ulei de masline
   o lingurita ierburi de Provence
   200 ml vin alb

mod de preparare

Puiul se taie bucati care se freaca cu sare,piper si se dau prin faina. Se prajesc in ulei. Se pun apoi intr-o forma rezistenta la cuptor si se adauga ardeii cubulete, rosiile taiate in 4, dovlecelul bucati. Se condimenteaza cu sare, piper si ierburi de Provence. Se pune tava in cuptor si se coace 10 min. Se stropeste apoi cu vin si se continua coacerea. Se repeta la fiecare 10 min stropitul cu vin, pina puiul este prajit.
Incearca si Carne in manta de varza
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume si ierburi de Provence" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.