Se incinge cuptorul la la 220 grade. Se pregateste o mamaliga tare care se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se taie mamaliga in felii care vor fi as
Se incinge cuptorul la la 220 grade. Se pregateste o mamaliga tare care se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit, se taie mamaliga in felii care vor fi asezate pe fundul unei tavi unse cu unt.
Se pune pieptul de pui, cascavalul ras, rosiile, baconul si usturoiul. Se toarna uleiul de masline si ouale, se presara sare si piper.
Se lasa tava la cuptor 25 minute pana ce puiul capata o crusta crocanta
Se serveste fierbinte. Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPentru micul dejun am ales sa pregatesc cateva clatite delicioase, umplute cu dulceata de visine. Pentru o prezentare...
Clatite cu dulceata de visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii