Mancaruri cu carne

Reteta Pui cu mamaliga

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se incinge cuptorul la la 220 grade. Se pregateste o mamaliga tare care se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit, se taie mamaliga in felii care vor fi as

ingrediente

   5 kg mamaliga gata preparata
   2 linguri cascaval ras
   2 bucati piept de pui dezosat
   5 kg rosii cherry
   1 catel usturoi tocat
   2 oua batute
   3 felii bacon taiate fasii
   2 linguri ulei de masline
   sare
   piper
   frunze de patrunjel

mod de preparare

Se incinge cuptorul la la 220 grade. Se pregateste o mamaliga tare care se lasa la racit.


Dupa ce s-a racit, se taie mamaliga in felii care vor fi asezate pe fundul unei tavi unse cu unt.


Se pune pieptul de pui, cascavalul ras, rosiile, baconul si usturoiul. Se toarna uleiul de masline si ouale, se presara sare si piper.


Se lasa tava la cuptor 25 minute pana ce puiul capata o crusta crocanta



Se serveste fierbinte. Alte retete recomandate:
Incearca si Mancare turceasca de berbecut cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mamaliga" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite