Aceasta reteta cu carne de pui se prepara usor si este foarte gustoasa. Pentru prepararea retetei cu pui aveti nevoie de cartofi, spanac, oua, parmezan, piept de pui si mazare.
Aceasta reteta cu carne de pui se prepara usor si este foarte gustoasa. Pentru prepararea retetei cu pui, cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi. Se bate albusul, se sareaza si se pipereaza. Se trec feliile de carne prin albus, apoi prin parmezan ras. Se incing 2 linguri ulei si se prajeste carnea de jur imprejur. Se coace la cuptor 15 minute. Cartofii se fierb in apa cu sare cca 20 de minute. Se adauga mazarea si se mai fierbe 7 minute. Se lasa la scurs, apoi se adauga spanacul. Se adauga otet si 2 linguri ulei, sare si piper.
Mancarea se serveste cu salata de legume.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradNoi preferam mancarea de varza proaspata pe care o acrim in timpul pregatirii, pe cea acrita de toamna o folosim pentru sarmale.
Varza dulce cu carnati afumatiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii