Se curata puiul si se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in mai multe ape reci si se taie bucati. Se sareaza carnea usor si se prajes
Se curata puiul si se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in mai multe ape reci si se taie bucati. Se sareaza carnea usor si se prajeste in ulei incins. Se adauga apa rece din cand in cand pentru ca puiul sa se prajeasca bine si sa nu se arda. Cand carnea se poate consuma, se adauga smantana amestecata cu o lingurita de faina si se continua fierberea inca un sfert de ora. Se sareaza si se ia oala de pe foc. Alaturi de carne se pot servi si maruntaiele de pui, pregatite impreuna cu aceasta.
Pofta buna!
Alte retete care contin carne de pui:
Pui cu cartofi la cuptor
Salata de pui
Ficatei de pui la tigaie
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad
Comentarii