Se pune mazarea la fiert. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste in putina grasime. Se potriveste gustul cu sare, piper si usturoi zdrobit. Cand c
Se pune mazarea la fiert. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste in putina grasime. Se potriveste gustul cu sare, piper si usturoi zdrobit. Cand carnea este rumena, se scoate pe o farfurie, iar in grasimea ramasa se pune faina, se amesteca , se stinge cu lapte sau cu frisca. Se sareaza, se adauga mazarea verde fiarta, se pune carnea in cratita si se da un clocot. Se serveste cu orez calit.
Alte retete mancare recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de coltunasi cu gem este un desert de post rapid si delicios. Se prajeste pesmetul in ulei si se amesteca apoi...
Coltunasi de post cu gemDupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!
Ciorba ruseascaAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiAceste minitarte vi le recomand,au un gust deosebit
Tartelete cu branza si cimbru verdeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii