Mancaruri cu carne

Reteta Pui de balta cu sos Meuniere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru pui de balta cu sos Meuniere pulpele se spala si se sareaza, apoi se trec prin faina si se prajesc in ulei. Puiul de balta se serveste cald.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   pulpe de pui de balta - 2
   5 kg
   faina - 100 g
   ulei - 200 ml
   sos Méunière - 200 ml
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru pui de balta cu sos Meuniere pulpele se spala si se sareaza, apoi se trec prin faina si se prajesc in ulei.




Puiul de balta se serveste cald, cu sos Méunière deasupra.


Incearca si Piept de fazan umplut cu spanac si ficat de gasca
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui de balta cu sos Meuniere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.