Mancaruri cu carne

Reteta Pui fiert cu 3 feluri de sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toarna apa intr-o cratita. Se adauga ghimbirul si se fierbe. Se adauga puiul si se la cca 10 minute de la fierbere, la foc mare si apoi 20 de minu

ingrediente

   2
   5 litri de apa
   4 felii de radacina de ghimbir
   1 pui de 1kg ½
pentru sosuri:
   1 lingura de radacina de ghimbir taiata marunt
   1 lingura de ceapa verde taiata marunt
   1 lingura de ulei
   2 linguri de sare
   2 linguri de sos de soia
   1 lingura de sos de chili
   1 lingura de piper Fagan

mod de preparare

Se toarna apa intr-o cratita. Se adauga ghimbirul si se fierbe. Se adauga puiul si se la cca 10 minute de la fierbere, la foc mare si apoi 20 de minute la foc mic. Cand s-a fiert se lasa sa se raceasca in zeama.


Se scurge si se taie bucatele cu tot cu piele si oase.


Pentru primul sos se amesteca intr-un bol ghimbirul cu ceapa cu ulei si un pic de sare.


Al doilea sos: se amesteca intr-un bol sosul de soia cu sosul de chili.


Al treilea sos: se amesteca intr-un bol sarea si piperul Fagan rupt bucatele (uscat).




Alte retete culinare deosebite

Piept de pui

Tocanita de pui


Incearca si Pui cu rosii si boia
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui fiert cu 3 feluri de sos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.