Amestecati intr-un castron sosul de soia cu vinul de orez si cu o jumatate de lingurita zahar. In acest amestec puneti la marinat pieptul de pui taiat
Amestecati intr-un castron sosul de soia cu vinul de orez si cu o jumatate de lingurita zahar. In acest amestec puneti la marinat pieptul de pui taiat bucatele.
Intr-o tigaie sau in wok incingeti uleiul si prajiti ardeii iuti. Adaugati apoi carnea, pana devine aurie. Se adauga usturoiul, ghimbirul si prazul. Seprajesc rapid si la foc mare, timp de 3-4 minute, pana cand carnea este facuta. Carne de pui se face foarte repede, asa ca va fi suficient acest timp.
Faceti apoi un sos, amestecand sos de soia, otetul de orez, uleiul de susan, supa de pui si restul de zahar. Se toarna sosul in tigaia in care e puiul si se amesteca bine.
Se adauga alunele si se amesteca.
Se serveste cald, ornat cu praz taiat fasii sau cu coaja de lamaie. Se serveste cu orez fiert.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaIn fiecare an de Paste fac pasca. Anul acesta am vrut sa schimb putin ideea si am facut o pasca cu ciocolata si stafide. Este...
Pasca cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii