Mancaruri cu carne

Reteta Pui la punga

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:40m 
avadanei adina 2342 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala puiul (nu se portioneaza, se lasa intreg), se unge cu ulei, cu sare, cu piper si cu cimbru si afara si pe dinauntru si se introduce in el c

ingrediente

   un pui
   2 cepe mijlocii
   4 catei de usturoi
   sare
   cimbru
   piper
   ulei
   o punga de hartie de culoare maro

mod de preparare

Se spala puiul (nu se portioneaza, se lasa intreg), se unge cu ulei, cu sare, cu piper si cu cimbru si afara si pe dinauntru si se introduce in el ceapa taiata in patru, catei de usturoi taiati in doua si o cescutã de apa. Se introduce puiul in punga si se asaza pe o tava in care se pune apa si o cescuta de ulei. Se lasa 2 ore si jumatate in cuptor la foc potrivit.
Se serveste cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi
Incearca si Piept de vitel umplut
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.