Pentru pui parizian carnea se curata, se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare.
Pentru pui parizian carnea se curata, se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece, se sparg intr-un vas si se bat cu telul. Faina se cerne. Bucatile de pui se trec prin faina si ou batut si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Puiul parizian se serveste cald, cu cartofi natur si patrunjel verde.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...
Napolitane cu cacoa si menta
Comentarii