Mancaruri cu carne

Reteta Pui pe sticla

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
Jian Delia Claudia 5671 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Dupa ce se dezgheata puiul si se spala bine si in interior (aveti grija sa nu mai ramana nimic inauntru), se condimenteaza cu verdeata, piper si event

ingrediente

   Un pui intreg de aprox. 1 kg
   vegeta
   piper
   sau alte condimente
   1/2 l apa

mod de preparare

Dupa ce se dezgheata puiul si se spala bine si in interior (aveti grija sa nu mai ramana nimic inauntru), se condimenteaza cu verdeata, piper si eventual alte condimente. Separat, se umple o sticla de bere de 0.500 l cu apa rece.
Puiul se introduce pe sticla, apoi se pune intr-o oala (sau tava mica) unde veti pune 1/2 l apa. Se da la cuptor aproximativ 2 ore (puteti sa lasati puiul mai mult pentru a se rumeni). Aveti grija cand il puneti in cuptor, sa taiati gatul. Din cand in cand, il mai puteti scoate, iar cu zeama care s-a adunat in cratita puteti sa luati cu o lingura si sa turnati pe el. Se scoate dupa ce s-a rumenit.
Se poate servi cu cartofi piure sau pai si cu muraturi.
Incearca si Snitele aburite cu cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.