Mancaruri cu carne

Pui provensal

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
a_dobre postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se incinge cuptorul. Se spala puiul, se zvinta, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz. Se amesteca uleiul cu usturoi

ingrediente

   1 pui mai maricel (1
   8 kg)
   sare
   piper
   3 linguri ulei
   1 catel usturoi
   1/2 lingurita cimbru uscat
   2 buc. ardei gras (eventual rosii)
   2 buc. dovlecei
   200 gr. rosii mici

mod de preparare

Se incinge cuptorul. Se spala puiul, se zvinta, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz. Se amesteca uleiul cu usturoiul pisat si cu cimbru, se unge puiul si se baga la cuptor circa 30 minute. Ardeii si dovleceii se taie fisii, respectiv rondele, si se pun in tava printre bucatile de pui. Se adauga sare si piper si se mai lasa cam 30 minute. Cu 10 minute inainte de a-l scoate se pun rosiile taiate in doua.
Incearca si Piftie de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui provensal" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite