Mancaruri cu carne

Reteta Pui provensal delicios cu dovlecei si rosii

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru pui provensal cu rosii si dovlecei se incinge cuptorul. Se spala puiul, se zvinta, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz.

ingrediente

   1 pui mai maricel (1
   8 kg)
   sare
   piper
   3 linguri ulei
   1 catel usturoi
   1/2 lingurita cimbru uscat
   2 ardei grasi (eventual rosii)
   2 dovlecei
   200 g rosii mici.

mod de preparare

Pentru pui provensal cu rosii si dovlecei se incinge cuptorul. Se spala puiul, se zvinta, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz. Se amesteca uleiul cu usturoiul pisat si cu cimbru, se unge puiul si se baga la cuptor circa 30 minute. Ardeii si dovleceii se taie fisii, respectiv rondele, si se pun in tava printre bucatile de pui. Se adauga sare si piper si se mai lasa cam 30 minute. Cu 10 minute inainte de a-l scoate se pun rosiile taiate in doua.


Incearca si Carne gobernada (tocanita de vita cu cartofi)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui provensal delicios cu dovlecei si rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.