Mancaruri cu carne

Reteta Pui sote cu vin alb si piper

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Puiul curatit si spalat se taie in patru. Se pune sare si piper si se prajesc bucatile in unt, pe amindoua partile, intr-o tigaie acoperita. Picioarel

ingrediente

   1 pui mare
   100 gr. unt
   1 pahar cu vin alb
   1/2 ceasca zeama de carne
   gogosele de cartofi
   sare
   piper

mod de preparare

Puiul curatit si spalat se taie in patru. Se pune sare si piper si se prajesc bucatile in unt, pe amindoua partile, intr-o tigaie acoperita. Picioarele se tin timp mai indelungat. Se scot bucatile, se clateste tigaia cu vinul si zeama de carne. Se lasa sa scada la jumatate, se adauga restul de unt si se toarna sosul peste bucatile de pui.

Se serveste cu gogosele de cartofi.
Incearca si Tarta de ficat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui sote cu vin alb si piper" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.