Mancaruri cu carne

Reteta Pui vanatoresc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-un vas, pe foc, se pun 40 gr unt. cat timp untul se incinge se spala si se leaga puiul, iar apoi se pune la fiert pe foc mic. Cand apa a scazut,

ingrediente

   1 pui
   60 gr unt
   300 gr ciuperci
   8 bucati arpagic
   sare
   piper

mod de preparare




Intr-un vas, pe foc, se pun 40 gr unt. cat timp untul se incinge se spala si se leaga puiul, iar apoi se pune la fiert pe foc mic. Cand apa a scazut, iar puiul incepe sa se prajeasca, se adauga sare, piper si se lasa la rumenit frumos in cuptor. Ciupercile si arpagicul se fierb in unt o jumatate de ora. Dupa ce au scazut, se toarna peste pui si se mai lasa in cuptor sa fiarba impreuna inca zece minute.
Se serveste cald.





Alte retete culinare:





Ciuperci la cuptor


Placinta de dovleac


Tocanita de pui
Incearca si Dovlecei gustosi umpluti
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui vanatoresc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.