Puicuta asta se pregateste cu un vin alb din regiunea Jura/Franta Eu am folosit un Chardonnay-Côtes du Jura Taiem bucati gainuta. Saram si piperam.
Puicuta asta se pregateste cu un vin alb din regiunea Jura/Franta
Eu am folosit un Chardonnay-Côtes du Jura
Taiem bucati gainuta. Saram si piperam. Rumenim bucatile bine in unt.
Adaugam ceapa tocata. Cind devine transparenta, stingem carnea cu vin.
Condimentam si dam in cuptorul preincalzit la 200°C timp de jumatate de ora.
Dupa care adaugam ciupercile intregi si lasam inca 20 de minute.
(timp care-l folosim la incalzit apa cu sare,pentru fiert pastele).
Scoatem vasul din cuptor, adaugam creme fraiche-ul, amestecam si mai lasam 5 minute la foc (pe plita,nu in cuptor).
Pastele
Am framintat aluatul si l-am lasat la odihna acoperit, vreo jumatate de ora. Am intins foaia si am taiat model Reginette.
Se fierb in apa cu sare, pina se ridica deasupra.
Daca le fierbieti imediat cind le faceti, ajunge 1-2 minute, daca-s uscate, maxim 5 minute.
Pofta buna!
Reteta Puicuta cu vin (Ã la Jurassiene) a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui: Pui cu sos de vin si mustar
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii