Mancaruri cu carne

Reteta Pulpa de berbec cu vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a prepara aceasta reteta de pulpa de berbec cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de berbec, vin, slanina, usturoi, untura, ceapa, frunza de dafin, sare, piper.

ingrediente

   1
   5 kg pulpa de berbec tanar
   50 g slanina afumata
   o capatana usturoi
   o lingura de untura
   sare
   morcovi
   piper
   3 cepe
   un pahar vin alb
   1 l zeama de carne
   o funza de dafin

mod de preparare

Pulpa de berbec se curata de grasime si se impaneaza cu slanina si usturoi. Se aseaza intr-o cratita cu ungura si se pune la prajit. Cand se rumeneste se scoate, se aseaza pe fundul cratitei felii de slanina , ceapa si morcovi.




Deasupra se aseaza friptura, peste care se toarna un pahar de vin. Se lasa pe foc pana cand scade sosul aproape de tot. Se toarna zeama de carne, se adauga frunza de dafin si se lasa sa fiarba inabusit o ora. In acest interval, din cand in cand se unge pulpa cu zeama din cratita.




Cand friptura este gata, se inlatura grasimea din sos si se strecoara legumele.


Sosul se serveste langa friptura.




Alte retete recomandate:




Ciorba de miel




Ciorba de loboda rosie




Ciorba de salata

Incearca si Chiftele de cartofi cu carne de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de berbec cu vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.