Mancaruri cu carne

Reteta Pulpa de berbec inabusita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata pulpa de pielite si de grasime. Trebuie impanata cu slanina si usturoi.

Pui pulpa intr-o cratita cu unturÄ

ingrediente

   1
   5 kg pulpa de berbec
   50 g slanina afumata
   1 capatana de usturoi
   1 lingura
   sare
   piper
   3 cepe
   1 pahar cu vin alb
   11 zeama de carne
   1 frunza dafin

mod de preparare

Se curata pulpa de pielite si de grasime. Trebuie impanata cu slanina si usturoi.





Pui pulpa intr-o cratita cu untura si o lasi sa se


prajeasca pana se rumeneste.


Cand e gata, scoti pulpa, iar pe fundul cratitei asezi felii de slanina, felii de ceapa si de morcovi.


Deasupra se pune friptura usor rumenita.





Torni un pahar de vin si o lasi pe foc descoperita, pana scade aproape tot sosul.


Torni zeama de carne, adaugi o frunza de dafin, aco-


peri si lasi sa fiarba inabusit aproximativ 1 ora.





In acest timp, ungi pulpa de cateva ori cu zeama din vas. Cand friptura este patrunsa, cureti sosul de grasime si treci legumele prin sita.
Sosul strecurat il servesti langa friptura.
Incearca si Chiftele de cartofi cu carne de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de berbec inabusita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.