Mancaruri cu carne

Reteta Pulpa de miel la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Curatati pulpa si spalati-o. Ungeti-o cu ulei si
presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. Se pune int

ingrediente

   1 pulpa de miel
   4 cepe mari
   2 capatani de usturoi
   2-3 fire de marin
   4-5 frunze de salvie
   250 ml vin alb sec
   100 ml ulei
   cimbru uscat
   piper boabe
   boabe de coriandru macinate
   2-3 foi de dafin
   sare
   piper

mod de preparare

Curatati pulpa si spalati-o. Ungeti-o cu ulei si


presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. Se pune intr-o tava adanca, se adauga vinul, uleiul, foile dedafin, salvia si marinul.


Se curata ceapa se spala si se taia in 3-4 felii groase.


Capatanile de de jur-mprejur pulpei feliile de ceapa si jumatatile de usturoi cu partea taiata in jos. Puneti si o cana cu apa si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti pulpa la foc potrivit, pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos pe deasupra.
Alte retete de Pasti :


Friptura de miel coroana


Drob de miel


Pulpa de miel la cuptor
Incearca si Musaca greceasca
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.