Mancaruri cu carne

Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:35m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Tarhonul si patrunjelul se toaca si se amesteca cu mustarul si condimente(sare, piper, boia, vegeta). Carnea de porc se spala, se sterge si se unge cu

ingrediente

   1 kg pulpa de porc
   o legatura patrunjel verde
   un kg cartofi
   2 linguri mustar
   2 legaturi tarhon
   6 linguri ulei

mod de preparare

Tarhonul si patrunjelul se toaca si se amesteca cu mustarul si condimente(sare, piper, boia, vegeta). Carnea de porc se spala, se sterge si se unge cu ulei si cu amestecul de verdeturi. Se pune in tava cu ulei si o ceasca apa si se tine 50 min la cuptor. Se stropeste uneori cu sucul din tava. Cartofii se fierb in coaja, se decojesc si se taie cuburi. Se trec prin ulei incins si se presara cu verdeata tocata, sare si piper.
Carnea se taie felii si se serveste alaturi de cartofi
Incearca si Muschiulet de porc cu ciuperci si afumaturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite