Mancaruri cu carne

Reteta Pulpa de porc in sos de peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se sareaza, se pipereaza si se unge cu miere. Se asaza apoi intr-un vas uns cu ulei si se intr

ingrediente

   600 g pulpa de porc
   2 cepe
   4 catei de usturoi
   2 linguri de miere
   4 linguri de ansoa
   o cana de supa de oase
   un pahar de vin alb
   5 linguri de ulei
   oregano
   sare
   piper

mod de preparare

Carnea de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se sareaza, se pipereaza si se unge cu miere. Se asaza apoi intr-un vas uns cu ulei si se introduce la cuptor. Intr-o tigaie cu ulei, se pun la calit ceapa curatata si taiata solzisori si usturoiul taiat in jumatati. Se adauga pestele maruntit si se subtiaza cu o cana de supa de oase. Se acopera vasul, lasandu-se pe foc 20 de minute. Se adauga vinul si se condimenteaza cu oregano, apoi se rastoarna sosul peste carnea de porc. Se mai Iasa impreuna la cuptor aproximativ un sfert de ora, pana cand pulpa este rumenita.
Se serveste cu garnitura de orez fiert.





Alte retete mancaruri recomandate





Dovlecei umpluti


Tocanita de pui


Ardei umpluti
Incearca si Fasole uscata cu afumaturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.