Mancaruri cu carne

Reteta Pulpa de porc la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pulpa de miel la cuptor cu menta si afumatura"
 
Amestec sarea cu piperul si boiaua. Legumele si merele le tai bucati si le imprastii pe fundul tavii. Condimentez carnea si o asez in tava. Pun apa c

ingrediente

   pulpa de porc (200 gr de persoana)
   morcov
   patrunjel
   pastarnac
   telina
   mere
   ceapa
   sare
   piper
   usturoi care a fost blenduit cu sare si putin ulei

mod de preparare

Amestec sarea cu piperul si boiaua. Legumele si merele le tai bucati si le imprastii pe fundul tavii. Condimentez carnea si o asez in tava. Pun apa cat sa ajunga la jumatatea carnii apoi pun folie de al peste. Scot carnea din zeama si o las 30 min sa se racoreasca. Intre timp blendui legumele din tava si le pun inapoi in tava. Tai carnea felii si o pun in tava peste sosul rezultat din legume. Rezulta o friptura foarte suculenta si aromata, aici servita alaturi de piure si pulpa de pui.
Se serveste calda cu garnitura si salata sau muraturi. Reteta Pulpa de porc la tava a fost propusa de Misha. pe forum culinar.ro





Alte retete de friptura gasiti aici:


Friptura impletita,


Friptura in ulei
Incearca si Muschi cu sos de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.