Mancaruri cu carne

Reteta Pulpa de porc marinata, la gratar

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:25m 
gatire reteta 1h 
anca e. voicu postat de
Postat pe: 14-08-2017
Adaugă în cartea de bucate
Pulpa de porc marinata, fripta pe gratar, alaturi de dovlecei la gratar sau o salata de legume. O reteta de vara.

ingrediente

4 portii

   5 felii de pulpa de porc
Pentru marinata:
   2 linguri bulion
   2 catei de usturoi
   1 lingurita cimbru
   sucul de la o jumatate de lamaie
   1 pahar bere
   2 linguri ulei
   Sare si piper dupa gust
   Se serveste cu: dovlecel la gratar sau salata de legume

mod de preparare

Fiecare prepara marinata dupa plac, eu obisnuiesc s-o prepar astfel: intr-un castron se amesteca bulionul cu berea, uleiul, sucul de la o jumatate de lamaie, putina sare, foarte putin piper, o lingurita de cimbru si doi catei de usturoi zdrobiti. Eu folosesc bere atat la porc, cat si la pui. Puteti adauga si alte mirodenii care va plac.

Se dau feliile de carne prin sos si se lasa in acest vas cel putin 2 ore. Eu am lasat-o pe masa.

Se pregateste carnea pe gratarul electric pana se rumeneste bine.
Se serveste cu felii de dovlecel pregatit tot pe gratar sau salata de legume.


Incearca si Ficat de porc impanat cu slanina
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc marinata, la gratar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.