Mancaruri cu carne

Reteta culinara Pulpa de pui umpluta cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
NICAV_16796 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala pulpele de pui, se condimenteaza cu barbeq pt. friptura de pui si se lasa in asteptare. Ciupercile se calesc impreuna cu ceapa in unt, se ada

ingrediente

   1 kg pulpa dezosata de pui
   600 g ciuperci
   23 cepe
   100 g unt
   piper
   sare
   2 linguri pasta de tomate
   12 catei de usturoi
   12 linguri faina sau pesmet
   150200 ml vin alb

mod de preparare

Se spala pulpele de pui, se condimenteaza cu barbeq pt. friptura de pui si se lasa in asteptare. Ciupercile se calesc impreuna cu ceapa in unt, se adauga pasta de tomate, sare si piper, usturoi, dupa gust. Dupa ce se iau de pe foc se adauga 1-2 linguri cu faina alba de griu. Se pune ulei (250 ml) intr-o tava de teflon. Se umple fiecare pulpa cu 1-2 linguri de compozitie, se face rulou, se prinde cu 2 scobitori de lemn si se aseaza in tava. Dupa ce s-au asezat toate rulourile in tava, se acopera tava cu o foaie de staniol si se da la cuptor. Dupa 15-20 de minute se scoate tava si se toarna 150-200 ml vin alb iar cu o lingura se ia din sosul din tava si se toarna pe fiecare rulou.
Se serveste dupa ce se raceste.

Incearca si Snitzel din carne tocata cu cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de pui umpluta cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite