Pulpe de iepure cu sos aromat - Coniglio in galera

Pulpele le-am asezat in oala, una langa alta (am ales anume oala asta cu diametrul mai mic), le-am sarat, piparat. Apoi am pus deasupra usturoiul, ot

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de iepure cu sos aromat - Coniglio in galera

Ingrediente

  • carne de iepure - 4 pulpe de iepure
  • salvie - multa salvie
  • pentru ca trebuie sa se simta
  • 3 catei de usturoi
  • ulei extravirgin de masline
  • otet
  • sare
  • piper
  • Am pus cam 175 ml de ulei si o idee mai mult de otet

Mod de preparare

Pulpele le-am asezat in oala, una langa alta (am ales anume oala asta cu diametrul mai mic), le-am sarat, piparat.

Apoi am pus deasupra usturoiul, otetul si uleiul.

Am completat cu apa pana ce s-a acoperit carnea.

Am pus salvia si am pus oala la foc mic pentru o ora, cu capacul pus.

Dupa o ora, s-a format si sosul.

Pofta buna si nu uitati: ca sa faceti reteta asta aveti nevoie de multa salvie! E fundamentala!
Pofta buna!

Reteta Pulpe de iepure cu sos aromat - Coniglio in galera a fost propusa de any_annette pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de iepure gasiti aici:

Iepure sicilian ,

Iepure cu ciuperci si smantana ,

Friptura de iepure cu legume .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Ciorba de legume cu perisoare
3
Ciorbe

Ciorba de legume cu perisoare

O ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.

Ciorba de legume cu perisoare
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
4
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Supa finlandeza cu somon
5
Supe de legume

Supa finlandeza cu somon

o supa delicioasa si hranitoare

Supa finlandeza cu somon
Parteneri
Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune
Bucataras.RO

Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

De ceva timp am tot primit de la o prietena de familie carne de iepure, cu care se pot pregati foarte multe bunatati. Si cum...

Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!