Pulpele le-am asezat in oala, una langa alta (am ales anume oala asta cu diametrul mai mic), le-am sarat, piparat. Apoi am pus deasupra usturoiul, ot
Pulpele le-am asezat in oala, una langa alta (am ales anume oala asta cu diametrul mai mic), le-am sarat, piparat.
Apoi am pus deasupra usturoiul, otetul si uleiul.
Am completat cu apa pana ce s-a acoperit carnea.
Am pus salvia si am pus oala la foc mic pentru o ora, cu capacul pus.
Dupa o ora, s-a format si sosul.
Pofta buna si nu uitati: ca sa faceti reteta asta aveti nevoie de multa salvie! E fundamentala!
Pofta buna!
Reteta Pulpe de iepure cu sos aromat - Coniglio in galera a fost propusa de any_annette pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de iepure gasiti aici:
Iepure sicilian ,
Iepure cu ciuperci si smantana ,
Friptura de iepure cu legume .
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...
Napolitane cu cacoa si menta
Comentarii