Pulpele se parlesc dupa care se spala si se sterg cu un servet, usturoiul se piseaza, si se amesteca cu cele 3 linguri de margarina (unt), cu delicat,
Pulpele se parlesc dupa care se spala si se sterg cu un servet,
usturoiul se piseaza, si se amesteca cu cele 3 linguri de margarina (unt), cu delicat, cimbru, busuioc, oregano sau numai cu delicat (dupa preferinta), dupa care se introduce acest amestec sub pielita,
se unge tava cu margarina (unt) se aseaza pulpele
se taie legumele julien, ciupercile, rosiile taiate cubulete si marul felii subtiri,se stoarce lamaia peste pulpe.
se acopera cu folie de aluminiu, se da la cuptor circa 50min, dupa care se da jos folia si se mai lasa sa prinda o culoare aurie.
Se servesc calde si cu o salata verde sau dupa gust.
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Daca tot am tocat asa de multe am zis sa incerc si alta salata cu mustar sa vad cum o fi!
Salata asortata cu mustar pentru iarna (reteta Motan)
Comentarii