Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pulpele de pui se spala si se sterg cu un servetel de bucatarie. Intr-un castron se amesteca boiaua, sarea, piperul, chimenul si zaharul. Se ung pulpe

ingrediente

   8 pulpe mai mici de pui
   4 lingurite boia de ardei dulce
   o lingurita piper
   sare
   o lingurita chimen
   o lingurita zahar
   150 g gem de portocale
   4 linguri mustar de Dijon

mod de preparare

Pulpele de pui se spala si se sterg cu un servetel de bucatarie. Intr-un castron se amesteca boiaua, sarea, piperul, chimenul si zaharul. Se ung pulpele bine pe toate partile cu acest amestec si se aseaza intr-o tava unsa cu grasime. Se pun la cuptor si se intorc din cind in cind, sa nu se arda. Gemul de portocale se amesteca cu mustarul si se pune intr-un castronas.
Pulpele de pui se servesc cu sos si cu ghiveci.
Incearca si Perisoare cu carne de vita si porc cu verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de mustar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite