Mancaruri cu carne

Pulpe de pui in aluat de bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca maioneza cu mustar si capere.se curata oul si se spala rosia. Ambele se taie cuburi ca si castravetele. Se adauga sare si piper. Se amesteca

ingrediente

   250 g maioneza pentru salata
   o lingura mustar cu ierburi
   o lingura capere
   un ou fiert tare
   o rosie
   un castravete
   sare
   piper
   150 g faina
   60 ml bere blonda
   2 oua
   zahar
   4 pulpe de pui
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Se freaca maioneza cu mustar si capere.se curata oul si se spala rosia. Ambele se taie cuburi ca si castravetele. Se adauga sare si piper. Se amesteca cu maioneza. Din bere si faina se face un aluat. Se separa separa ouale. Albusele se bat spuma si se amesteca cu galbenusele. Se spala si se streg pulpele apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se incinge uleiul. Se dau pulpele prin aluat si se pun la prajit pina devin rumene. Se servesc impreuna cu sosul.

Incearca si Sarmale traditionale cu carne si bulion
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in aluat de bere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite