Se piseaza usturoiul si se pune peste margarina. Se pun condimentele, se desface pielea de pe pulpe, formand un fel de buzunar si punem o lingura de
Se piseaza usturoiul si se pune peste margarina. Se pun condimentele, se desface pielea de pe pulpe, formand un fel de buzunar si punem o lingura de amestec de margarina cu condimente. Nivelam cat de cat uniform pe pulpa. Se pun cateva picaturi de ulei pe fiecare pulpa, pentru a se prinde condimentele cu care le-am uns.Se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor. Cand carnea e fiarta se indeparteaza capacul sau folia.
Se scurge o mare parte din sosul lasat intr-un vas, dar nu in intregime pentru ca se lasa inca un pic in cuptor sa se rumeneasca.
Sosul de la pulpe poate fi folosit pentru a face carofii de la garnitura.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaNumai cand imi amintesc de tocanita taraneasca de cartofi, a mamei, preparata cu carne de porc de la oala cu untura, salivez....
Mancare taraneasca de cartofi si ciolan afumatIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii