Se piseaza usturoiul si se pune peste margarina. Se pun condimentele, se desface pielea de pe pulpe, formand un fel de buzunar si punem o lingura de
Se piseaza usturoiul si se pune peste margarina. Se pun condimentele, se desface pielea de pe pulpe, formand un fel de buzunar si punem o lingura de amestec de margarina cu condimente. Nivelam cat de cat uniform pe pulpa. Se pun cateva picaturi de ulei pe fiecare pulpa, pentru a se prinde condimentele cu care le-am uns.Se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor. Cand carnea e fiarta se indeparteaza capacul sau folia.
Se scurge o mare parte din sosul lasat intr-un vas, dar nu in intregime pentru ca se lasa inca un pic in cuptor sa se rumeneasca.
Sosul de la pulpe poate fi folosit pentru a face carofii de la garnitura.
Alte retete recomandate:
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postTortul diplomat este un desert foarte cunoscut si apreciat, de care va puteti bucura si in perioada postului. Tortul se...
Tort Diplomat de postNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseAceste fursecuri de sărbătoare sunt gustoase și ușor de preparat.
Fursecuri cu dulceataReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii