Mancaruri cu carne

Pulpe de pui pe sare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Androne Viorica 4478 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala pulpele de pui si se usuca cu un servetel de bucatarie. Se condimenteaza dupa gust (fara sare). Se porneste cuptorul de aragaz si se incinge

ingrediente

   pulpe de pui
   condimente
   sare

mod de preparare

Se spala pulpele de pui si se usuca cu un servetel de bucatarie. Se condimenteaza dupa gust (fara sare). Se porneste cuptorul de aragaz si se incinge bine. Intr-o tava de aragaz se pune un strat gros de aprox. 2 cm de sare de sac. Se asaza in tava pulpele de pui si se da la cuptor. Cind s-au rumenit pe o parte, se intorc pe partea cealalta.
Se pot servi cu piure de cartofi sau cartofi pai
Incearca si Ghiveci cu carne de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe sare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite