Mancaruri cu carne

Reteta Pulpe de pui umplute cu mar si prune

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se dezoseaza pulpele de pui cu un cutit ascutit, se condimenteaza si se pun deoparte. Prunele se fierb timp de cateva minute pana cand fructele de inm

ingrediente

   4 pulpe de pui
   1 mar
   10 dg prune uscate
   1 dl vin rosu
   1 dl smantana
   4 dl coniac
   2 catei de usturoi
   sare
   piper

mod de preparare

Se dezoseaza pulpele de pui cu un cutit ascutit, se condimenteaza si se pun deoparte. Prunele se fierb timp de cateva minute pana cand fructele de inmoaie putin. Se scot semintele din prune si se taie bucati mici, si merele inabusite se zdrobesc putin.


In fiecare pulpa in locul osului se pune un fruct, dupa care se inveleste in pulpa. Se prind pulpele si se pun in tava. Se condimenteaza, se toarna vinul si se acopera.


Se prajeste in cuptorul incalzit timp de 45 de minute, dupa care se indeparteaza stratul de deasupra si se lasa pana se rumeneste. Zeama de pe carne se pune intr-un vas si se amesteca cu smantana si coniacul.
Se serveste cu garnitura orez cu stafide si sos.





Alte mancaruri retete recomandate





Ciulama de ciuperci


Ardei umpluti


Tocanita de pui
Incearca si Carnati cu cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu mar si prune" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.