6 portii
Spalam pulpele, le crestam cu cutitul. Punem intr-un bol sare, piper, boia de ardei si cimbru dupa gust (in functie de cat de condimentate vreti), o lingurita de mujdei si circa 100 ml de ulei.
Amestecam bine si punem pulpele pana se omogenizeaza. Punem aproximativ 0,5 l de ulei in ceaun la incins, cand uleiul este incins adaugam foaia de dafin si o parte din copanele, se amesteca din cand cu paleta.
Dupa ce am terminat de facut pulpele, punem cartofii taiati in sferturi sau si mai subtiri care au fost condimentati cu un pic de sare, piper, cimbru si un pic de boia de ardei.
Dupa ce am terminat si cartofii, taiem rosiile si castravetii cubulete dupa bunul plac. Ceapa si ardeiul capia se tocata marunt, le punem pe toate intr-un lighean, 4-5 linguri de ulei, o lingura de otet, sare si piper dupa gust.
Amestecam bine si salata este gata. Facem si mujdei de usturoi pentru cine doreste sau ketchup . Pofta buna!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe