Mancaruri cu carne

Reteta Pulpe pui in sos de bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gavan_31088 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pulpele se spala, se sterg, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se introduc intr-o tava de cuptor impreuna cu stafidele, berea bruna si se da

ingrediente

   Pentru 4 portii: 4 pulpe de pui
   200 ml bere bruna
   100 gr stafide
   piper
   sare

mod de preparare

Pulpele se spala, se sterg, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se introduc intr-o tava de cuptor impreuna cu stafidele, berea bruna si se dau la cuptor circa o ora. Preparatul se serveste impreuna cu garnitura de legume s-au felii de mere trase in unt.
Incearca si Cotlete de vitel moldovenesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pui in sos de bere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.