Se caleste arpagicul, pana se rumeneste. Se scoate si se pune carnea portionata si se lasa la rumenit pe toate partile cca 10 minute. Se adauga usturoiul feliat, supa de legume, vinul, condimentele si pasta de rosii. Se lasa la fiert, acoperit cu un capac, 40 de minute, amestecand din cand in cand. Se scoate batonul de scortisoara si se adauga boabele de piper rosu, foaia de dafin, sare, piper. Se pune arpagicul calit si se lasa sa mai dea cateva clocote.
Se serveste cald, presarat cu patrunjel verde si garnitura de orez sau cartofi natur.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Placinta cu carne
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe