Mancaruri cu carne

Reteta Purcel de lapte la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:10m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Purcelul de lapte la tava este delicios. Pentru aceasta reteta cu carne aveti nevoie de un purcel de lapte, ulei, sare si lamaie.

ingrediente

   Un purcel de lapte
   2 lamai
   sare si
   ulei.

mod de preparare

Purcelul de lapte la tava este delicios. Pentru aprepara aceasta reteta cu carne, purcelul se opareste cu apa clocotita si se curata imediat dupa ce a fost curatat, se spinteca pe burta, se scot maruntaiele, se spala bine cu apa rece, apoi se lasa atarnat cu capul in jos timp de douazeci si patru de ore. Se sterge cu un prosop curat, apoi se unge pe dinafara si pe dinauntru cu zeama de lamaie si sare.
Turnam putin ulei intr-o tava, peste ulei punem pe latimea tavii cinci sau sase betisoare si peste bete, punem purcelul - ca sa nu se prinda de tava.In interiorul purcelului, introducem o sticla de sampanie ca sa stea purcelul drept, apoi incingem cuptorul, ungem purcelul cu ulei si dam la copt, timp de doua ore, pana la doua ore si jumatate. Din cand in cand scoatem si mai ungem cu ulei. Ca sa nu se arda codita si urechile, le invelim cu hartie sau cu folie de staniol unsa cu ulei.


Purcelul de lapte la tava se serveste cald sau rece.

Incearca si Creier cu sos de rosii si pesmet
Daca ti-a placut reteta noastra "Purcel de lapte la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.