Mancaruri cu carne

Reteta Rabdari prajite - specialitate Japonia

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:25m 
uninginer postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Muschiul de porc, fasonat, se taie in felii transversale de aprox. 3 cm grosime.
Se sareaza si condimenteaza.
Feliile se tavalesc alternativ prin f

ingrediente

   muschi de porc
   ou
   faina
   sare
   condimente

mod de preparare

Muschiul de porc, fasonat, se taie in felii transversale de aprox. 3 cm grosime.
Se sareaza si condimenteaza.

Feliile se tavalesc alternativ prin faina si ou pana ce se formeaza o coaja consistenta.
Se pun la prajit intr-un ceaun cu ulei la temperatura mica (aprox 120 grade), timp de 60 min. Apoi se muta in ulei bine incins pt a se rumeni. Se scurg pe hartie de filtru.

Se servesc cu legume gratinate
Incearca si Papricas ardelenesc de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Rabdari prajite - specialitate Japonia" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite