Mancaruri cu carne

Reteta Racituri de curcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 4h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fileurile din pulpa de curcan le asezam in kukta.
Turnam peste ele atatea pahare de apa, incat sa le acopere. Adaugam atatea linguri de Vegeta, cate

ingrediente

   fileuri din pulpa de curcan
   oua
   Vegeta
   condimente

mod de preparare




Fileurile din pulpa de curcan le asezam in kukta.


Turnam peste ele atatea pahare de apa, incat sa le acopere. Adaugam atatea linguri de Vegeta, cate pahare de apa au fost. Condimentam (se recomanda: leustean, piper Seciuan, frunze de telina).


Se fierbe 11 ore. Intre timp fierbem atatea oua tari, cate fileuri de pulpa au fost puse la fiert.


In apa fierbinte punem ouale fara coaja.


Daca s-a racit, scoatem carnea si o asezam gramajoare. Taiem ouale felii si le punem pe fundul vasului in care vom pune racitura. Peste oua asezam carnea, apoi turnam aspicul.


Se pune la racit.
Se serveste cu felii de lamaie.





Alte retete Placinta cu spanac si carne pui Salata din piept de pui cu ciuperci
Incearca si Gulas original
Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de curcan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.