Limba se fierbe si se curata de pielita groasa, apoi se taie felii. Separat se toaca varza si se pune la calit in ulei, se potriveste la gust de sare
Limba se fierbe si se curata de pielita groasa, apoi se taie felii. Separat se toaca varza si se pune la calit in ulei, se potriveste la gust de sare si piper si se adauga ardeiul gras feliat. Se amesteca totul bine, dupa care se toarna borsul cald si se lasa totul la scazut. Se asaza varza pe platou si se pun in jur feliile de limba rasol.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Chiftele
Tocanita de pui
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii