Mancaruri cu carne

Reteta Rasol de vitel in crusta picanta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:20m 
lavedrine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata rasolul de vitel de pielite, se spala si se usca un un prosop. Apoi se aseaza intr-o tava.
Separat se inmoaie felia de paine in putina apa,

ingrediente

   Ingrediente: 1 rasol mare de vitel
   100 g unt
   1 ou
   1 felie de franzela
   1 ceapa
   1 catel de usturoi
   patrunjel verde
   4-5 frunze de tarhon
   Pentru garnitura: 2 cartofi mari
   2-3 morcovi
   1 ceapa rosie
   1 crenguta de salvie
   50 ml supa de carne
   sare
   piper

mod de preparare

Se curata rasolul de vitel de pielite, se spala si se usca un un prosop. Apoi se aseaza intr-o tava.


Separat se inmoaie felia de paine in putina apa, se stoarce, se sfarama cu furculita si se amesteca intr-un castron cu jumatate din unt, ceapa rasa, catelul de usturoi zdrobit, frunzele de patrunjel si de tarhon tocate marunt, oul batut, sare si piper.


Se unge rasolul pe toata suprafata cu pasta obtinuta, se adauga restul de unt in tava, legumele pentru garnitura, presarate cu sare si piper, crenguta de salvie, supa de carne si se introduce tava la cuptor, la foc potrivit, pentru doua ore. Daca este nevoie se mai adauga supa.
Incearca si Pulpa de porc cu piersici si orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel in crusta picanta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.