Mancaruri cu carne

Reteta Rasol Lionez cu ceapa si verdeata

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru rasol Lionez cu ceapa si verdeata se taie marunt ceapa si se pune intr-o cratita impreuna cu cele 4 linguri de unt.

ingrediente

   500 g rasol
   3-4 cepe
   4 linguri unt
   sare
   piper
   putin otet
   patrunjel verde tocat

mod de preparare

Pentru rasol Lionez cu ceapa si verdeata se taie marunt ceapa si se pune intr-o cratita impreuna cu cele 4 linguri de unt. Cand ceapa a inceput sa se rumeneasca se adauga rasolul taiat bucatele, se pune sare si piper si se lasa 10 minute la foc domol. Cand se serveste la masa se toarna deasupra putin otet si se presara cu patrunjel tocat.


Incearca si Papricas de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol Lionez cu ceapa si verdeata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.