Mancaruri cu carne

Reteta Rinichi cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata rinichii de pielite si de grasime, dupa care se clocotesc in apa cu sare zece minute. Separat se caleste ceapa tocata marunt, intr-o ceasca

ingrediente

   4 rinichi de porc
   1 pahar de smantana
   1 lingura de faina
   sare
   1ceasca de ulei
   1 ceapa

mod de preparare

Se curata rinichii de pielite si de grasime, dupa care se clocotesc in apa cu sare zece minute. Separat se caleste ceapa tocata marunt, intr-o ceasca de ulei fierbinte, adaugandu-se putina apa rece. Cand ceapa devine sticloasa, se adauga faina damestecata cu putina apa rece. Se fierbe incet inabusit, zece minute, timp necesar ca sa fiarba faina. Se adauga smantana, se sareaza dupa gust si se pun rinichii sa fiarba impreuna cu sosul de smantana. Dupa un sfert de ora se stinge focul, se lasa mancarea sa se raceasca si se serveste.
Pofta buna!





Alte retete:





Pui cu ciuperci si smantana


Spanac cu orez


Ficatei la tigaie
Incearca si Budinca de carne cu varza
Daca ti-a placut reteta noastra "Rinichi cu smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.