Mancaruri cu carne

Reteta Rizoto cu sunca si cascaval

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru rizoto cu sunca si cascaval intr-un vas, puneti la rumenit in unt ceapa tocata marunt, adaugati putin cimbru si o foaie de dafin.

ingrediente

   o ceapa
   50 g de unt
   200 g de sunca fiarta
   200 g de orez
   cimbru
   dafin
   1/2litru de supa de carne sau apa fierbinte
   o lingura de pasta de rosii
   sare
   piper
   100 g de cascaval ras

mod de preparare

Pentru rizoto cu sunca si cascaval intr-un vas, puneti la rumenit in unt ceapa tocata marunt, adaugati putin cimbru si o foaie de dafin. Adaugati sunca taiata in fisii, apoi orezul bine spalat si scurs de apa. Lasati cateva minute pe foc, amestecand bine sa nu se lipeasca de vas. Turnati apoi supa sau apa fierbinte in care ati dezlegat pasta de rosii. Potriviti de sare si de piper si cand preparatul incepe sa clocoteasca micsorati focul. Dupa 20 de minute, dati vasul la o parte, puneti deasupra cascavalul ras si aduceti preparatul la masa in acelasi vas.


Incearca si Pulpe de pui cu grapefruit
Daca ti-a placut reteta noastra "Rizoto cu sunca si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.