Rosii umplute cu granule de soia sunt o mancare de post delicioasa. Pentru aceasta reteta de post va trebuie un pumn de granule de soia. Am pus granulele de soia in apa si am oprit dupa ce a dat in clocot, lasand-o sa se inmoaie. In acest timp am pus carnea de curcan si cascavalul in robot si le-am maruntit. Dovlecelul, ceapa si usturoiul le-am taiat cuburi mai mari si le-am mai mixat putin, cat sa mai aiba textura. Soia bine stoarsa am amestecat-o cu oul, sarea, piperul, orezul, 2-3 frunze de busuioc proaspat si compozitia tocata si am dat-o apoi deoparte.
Rosiile le-am decapitat si am scobit cu o lingurita miezul, pastrandu-l pentru sos, apoi le-am umplut cu amestecul gata pregatit, asezand la final si capacelele.
Am scos vasul de pamant si am amestecat in el miezul de rosii maruntit, impreuna cu o lingura de faina (eventual 2 daca vreti sosul mai legat), usturoiul, alte 2-3 frunze de busuioc rupte, un strop de ulei, sare si o cescuta de apa.
Rosii umplute cu granule de soia se dau la cuptor o ora, la temperatura de 180C.
Rosii umplute cu granule de soia merg cu o lingura zdravana de smantana, insa... a mers excelent si asa, e mai dietetic ;)
Nu mi-ar strica un vas nou de ceramica, asa cum am vazut la KitchenShop.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe