Mancaruri cu carne

Reteta Rosii umplute cu slanina si carne tocata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se
sareaza.
Intre timp, se prepara umplutura.
Se amesteca tocatura cu slanina tocata, ouale

ingrediente

   10 rosii mari
   300 g carne tocata
   1 felie miez de paine alba
   2 oua
   1 ceapa
   tocata marunt
   50 g slanina
   100 ml smantana
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se


sareaza.


Intre timp, se prepara umplutura.


Se amesteca tocatura cu slanina tocata, ouale batute, ceapa tocata si miezul de paine inmuiat in apa si stors, sare si piper.


Se umplu rosiile si se asaza deasupra capacelele taiate.


Pulpa rosiilor, pasirata, se toarna peste rosiile asezate


tntr-un vas.


Se lasa vasul la foc mic, apoi se da la cuptor cateva minute.
Se serveste cu smantana.





Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:


Cartofi magici


Cartofi umpluti


Papanasi de cartofi cu cascaval
Incearca si Tocanita de vita cu trei ardei
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu slanina si carne tocata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.