Mancaruri cu carne

Reteta Rulada cu smintina, sunca, cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se face un sos alb mai gros dintr-o lingura unt si 3-4 linguri faina. Se stinge cu lapte fierbinte si se fierbe bine. Se lasa sa se raceasca si se ada

ingrediente

   1 lingura unt
   4 linguri faina
   3 oua
   100g sunca
   100g cascaval
   300g smintina
   putin lapte
   sare

mod de preparare

Se face un sos alb mai gros dintr-o lingura unt si 3-4 linguri faina. Se stinge cu lapte fierbinte si se fierbe bine. Se lasa sa se raceasca si se adauga galbenusurile, albusurile spuma si sare. Se coace in tava unsa si presarata cu faina. Dupa ce s-a copt se rastoarna si se unge cu 2-3 linguri de smintina amestecata cu 100g sunca sau parizer taiat bucatele si 2 linguri de cascaval ras. Se ruleaza si se asaza in tava. Se unge deasupra cu restul de smintina
Se serveste fierbinte dupa ce a mai fost tinuta un sfert de ora la cuptor
Incearca si Ciocanele de pui cu garnitura de orez si sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu smintina, sunca, cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.