Mancaruri cu carne

Reteta Rulada de carne cu cascaval si caizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
angelino postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam (se vede in poza). Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri.
Luam cite o felie de carne pe care punem

ingrediente

   carne de porc (muschi
   cotlet)
   cascaval
   caizer (sunca)
   sare piper
   oua batute
   faina
   pesmet (fulgi de porumb maruntiti)

mod de preparare

Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam (se vede in poza). Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri.

Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul si cascavalul.

Rulam, iar marginile carnii le bagam ianuntru ca la sarmale.

Le dam prin faina, ou si la urma prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins, la foc domol pt a se patrunde bine.
Pofta buna!

Reteta propusa de Shumaila.
Serviti cu ce doriti, de la cartofi pina la legume, orez, paste...
Incearca si Carnati de ficat de porc (lebervust)
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu cascaval si caizer" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.